Cheat Engine Forum Index Cheat Engine
The Official Site of Cheat Engine
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


BlueStacks
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> General Gamehacking
View previous topic :: View next topic  
Author Message
oLaudix
Expert Cheater
Reputation: 3

Joined: 25 Mar 2010
Posts: 130

PostPosted: Fri Apr 06, 2012 6:10 am    Post subject: BlueStacks Reply with quote

Hi there. I recently came across app that allows you to play Android games on PC. Its called BlueStacks. Im trying to hack games on it but there are so many processes runned by the program itself that i cant even get the right process. Anyone succesfully hacked any game on it? If yes pls help.
Back to top
View user's profile Send private message
yeah602
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 08 Apr 2012
Posts: 1

PostPosted: Sun Apr 08, 2012 5:32 pm    Post subject: Reply with quote

I am seeking this information as well. I have literally tried all processes and all value types. I have also multiplied by 2,4, and 8 but to no avail.

If anyone does have information about this topic, I would like to know as well; it has been bothering my because it seems that I simply cannot find what I am looking for anywhere online.
Back to top
View user's profile Send private message
oLaudix
Expert Cheater
Reputation: 3

Joined: 25 Mar 2010
Posts: 130

PostPosted: Mon Aug 13, 2012 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

Bumping to see if anyone had any luck. It still amazes me that i cant find any value from Bluestacks. Just how the hell is it storing variables is beyond my understanding ._. Even tried to use cheat engine server but su binary used to root bluestacks is x86 so i get magic error ._.
Back to top
View user's profile Send private message
coolman++
Advanced Cheater
Reputation: -1

Joined: 19 Jul 2012
Posts: 79
Location: Saudi Arabia

PostPosted: Mon Aug 13, 2012 8:48 pm    Post subject: Reply with quote

i would start by targeting the right process. you can find it out by speedhacking every process
_________________

Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
oLaudix
Expert Cheater
Reputation: 3

Joined: 25 Mar 2010
Posts: 130

PostPosted: Tue Aug 14, 2012 3:49 am    Post subject: Reply with quote

Already tried that, and problem is that speedhack doesnt work on neither the processes. It injects only on HD-Frontend and all it does is cutting FPS by the number speedhack is set to. Games doesnt speed up.
Back to top
View user's profile Send private message
oLaudix
Expert Cheater
Reputation: 3

Joined: 25 Mar 2010
Posts: 130

PostPosted: Thu Aug 16, 2012 11:27 am    Post subject: Reply with quote

I accidentaly found shortcuts for all apps installed on bluestacks and they all look like this
"C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-RunApp.exe" Android com.unstableapps.cpubenchmark com.unstableapps.cpubenchjoe.mainview

"C:\Program Files (x86)\BlueStacks\HD-RunApp.exe" Android mobi.infolife.taskmanager mobi.infolife.taskmanager.TaskManagerActivity

So i assumed that HD-RunApp is process i should look for. Yet there is no such process ... Is it possible for one process to start smth and pass management of it to another process?
Back to top
View user's profile Send private message
p1551
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 01 Sep 2012
Posts: 1

PostPosted: Sat Sep 01, 2012 3:15 am    Post subject: Reply with quote

I joined this forum just so i could bump this topic. I have been using process explorer and various other windows debugging tools to see if i can find any clues as to where in the sam hill these app variables are stored and how. This is a tough one. So far my only clue is these:

--In process explorer
HD-Service is the parent
--->HD-Network is child
--->HD-BlockDevice is child
--->HD-FileSystem is child

Whenever i start or close an app these processes light up but no new processes start or stop.

Im really scratching my head on this one

_________________
--pj
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Zaraf
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 21 Oct 2007
Posts: 7

PostPosted: Tue Nov 13, 2012 3:57 am    Post subject: Reply with quote

I have also been trying to figure this out. I've tried all of the processes that I can figure out and tried it with all values and I've found nothing. Any help on this would be much appreciated!
Back to top
View user's profile Send private message
XtraartX
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 30 Nov 2012
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 12:55 am    Post subject: Reply with quote

I successfully find bluestacks address but inside VMWare, maybe from there we can find real address, see my screenshot below


df2.jpg
 Description:
 Filesize:  242.41 KB
 Viewed:  70742 Time(s)

df2.jpg


Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 238

Joined: 09 May 2003
Posts: 16107
Location: The netherlands

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 3:41 am    Post subject: Reply with quote

You could always enable the kernelmode read/write options and target the [physical memory] process.
Alternatively, perhaps it's running inside a process/service that has been running all the time , have you checked the cpu usage?

And it could be an invisible process, have you tried the processwatcher in ce? (Also only visible if kernelmode is used)

Also, speedhack doesn't always work
And don't forger to enable the scanning for Mapped memory in ce's settings. Emulators often use memory mapping

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
XtraartX
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 30 Nov 2012
Posts: 3

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 6:31 am    Post subject: Reply with quote

Dark Byte wrote:
You could always enable the kernelmode read/write options and target the [physical memory] process.
Alternatively, perhaps it's running inside a process/service that has been running all the time , have you checked the cpu usage?

And it could be an invisible process, have you tried the processwatcher in ce? (Also only visible if kernelmode is used)

Also, speedhack doesn't always work
And don't forger to enable the scanning for Mapped memory in ce's settings. Emulators often use memory mapping


Thank Admin, finally can find the address with your suggestion
Back to top
View user's profile Send private message
EduardoSL
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 30 Nov 2012
Posts: 1
Location: Mexico

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 9:04 pm    Post subject: Reply with quote

Could you tell me the name of the process? i'll really appreciate that. thank's in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
Dark Byte
Site Admin
Reputation: 238

Joined: 09 May 2003
Posts: 16107
Location: The netherlands

PostPosted: Sat Dec 01, 2012 11:21 am    Post subject: Reply with quote

It depends on how XtraartX found it.
If using physical memory method then he still wouldn't know the process.

If you know the physical memory address you should be able to find the process that refers to it by walking through the pagetables of every running process

Of course, my guess it's the mem_mapped checkbox and a pretty obvious process

_________________
Do not ask me about online cheats. I don't know any and wont help finding them.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
bossc2
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 02 Dec 2012
Posts: 1

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 3:31 pm    Post subject: Reply with quote

XtraartX wrote:
I successfully find bluestacks address but inside VMWare, maybe from there we can find real address, see my screenshot below


Hello,

I tried to install Bluestacks on vmware but doesn't work.
I does work on my pc but not on vmware pleas help.

Bossc2
Back to top
View user's profile Send private message
XtraartX
How do I cheat?
Reputation: 0

Joined: 30 Nov 2012
Posts: 3

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Like Admin DB says, the process still in [physical memory] after enabling MEM_MAPPED in scan setting and read/write process in memory in extra setting. And for bossc2, you don't need vmware anymore to search the address try like i say above.

And now my question is can i see the real process/window process from [physical memory] search?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Cheat Engine Forum Index -> General Gamehacking All times are GMT - 6 Hours
Goto page 1, 2, 3, 4, 5  Next
Page 1 of 5

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

CE Wiki   IRC (#CEF)